Редактор: e-mail: Кадър и видео: Фейсбук/бТВАрман Бабикиян се заяде здраво от трибуната

...
Редактор: e-mail: Кадър и видео: Фейсбук/бТВАрман Бабикиян се заяде здраво от трибуната
Коментари Харесай

Бабикян за проф. Ангелов: Държи се като санитарен инспектор, не като министър

Редактор: 

e-mail: 

Кадър и видео: Фейсбук/бТВ

Арман Бабикиян се заяде крепко от трибуната на НСА с проф. Костадин Ангелов след неговата тирада по-малко. Както е известно, здравният министър упрекна новите депутати, че са ходили в лечебните заведения единствено, с цел да се снимат и с помощта на тях медицинските сестри са избягали.

Имам, уповавам се основателна молба, Народното събрание в качеството си на представител на суверена да продължи по дневния си ред, а не да слушаме лекции от свободно преминаващи министри в оставка. Държанието на хигиеничен контрольор, който следи кой е с маска в залата и кой ли не, мисля че не е почтено за българския министър, има съответни управляващи за задачата. Мисля, че за страната ни е по-голям проблем кои министри носят непрекъснато маска, наподобяваща само на Бойко Борисов, и не се разграничават от тях, съобщи Арман Бабикян.

Така че, апелирам ви да се върнем към дневния ред и към работата ни, а не да се занимаваме с волни излияния, кой е ходил от уважаемите депутати в болница да се снима, с цел да си прави Господ знае какво, пиар или акция, тъй като ще изискам безусловно съществено фотосите на хилядите починали българи и ще създадем галерия в Парламента, сподели още Арман Бабикян.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР